Bij PM Networking staat kennis hoog in het vaandel. De ontwikkelingen in de ICT gaan hard en daarom investeert PM Networking continu in de kennis van haar medewerkers, en de professionalisering van de organisatie.

Naast individuele certificering op een diversiteit aan opleidingen, cursussen en expertises heeft PM Networking medio 2018 de ISO 9001:2015 certificering mogen ontvangen.
Deze certificering onderstreept dat de interne bedrijfsprocessen (en bijbehorend management informatie systeem) op orde zijn en op de juiste manier worden uitgevoerd.

PM Networking zal zich blijven ontwikkelen zodat we de service en kwaliteit kunnen blijven leveren die onze klanten van ons gewend zijn.

Wil je meer weten over het traject waarbij wij ons voor de ISO 9001: 2015 hebben gecertificeerd , lees dan hier ons persbericht.

Naast de ISO certificering heeft PM Networking (als eerste IT bedrijf in Nederland) in 2019 de Data Pro Code certificering behaald. Dit geeft toont aan dat wij AVG en persoonsgegevens zeer serieus nemen, bekijk hier het nieuwsbericht over de Data Pro Code.

Data-Pro-Certificate-PM-Networking-Group

Wil je weten met welke certificeringen PM Networking nog meer bezig is, neem dan contact met ons op!

ISO 9001