De gezichten achter
De gezichten achter

Wij stellen je graag even voor aan het team van de PM Networking Group

Dit zijn de mensen achter PM Networking!

Maarten

Maarten

Algemeen Directeur
(mede) Oprichter van PM Networking. Maarten verdiept zich graag in de bedrijfsprocessen van anderen om deze vervolgens te verbeteren met inzet van ICT, en is zowel uitvoerend als organisatorisch actief binnen PM. Quote: "If you put fences around people, you get sheep."

In zijn vrije tijd loopt Maarten de marathon (van Rome) en houdt hij van een lekker (bij voorkeur rood) wijntje!
Peter

Peter

Technisch Directeur
(mede) Oprichter van PM Networking. Peter is verantwoordelijk voor de technische inrichting van zowel onze eigen netwerken, als de netwerken bij onze klanten. Peter is zeer ervaren, technisch, en een ware senior op zijn vakgebied. De "P" van "PM" staat inderdaad voor "Peter".

In zijn vrije tijd automatiseert Peter zelfs ook zijn woning d.m.v. Domotica!
Hanneke

Hanneke

Account Manager
Hanneke bijt zich vast in de vragen en problemen van onze klanten en zorgt ervoor dat deze naar tevredenheid worden afgehandeld. Een ware spin in het web binnen ons team en daardoor een onmisbare schakel.

In haar vrije tijd laat Hanneke je alle hoeken van de tennisbaan zien!
Maurice

Maurice

Systeembeheer
Ervaren, doorgewinterde rot in het vak. Maurice heeft jaren lange ervaring in grote netwerken van o.a. KLM waardoor hij een waardevolle en waardige sparringspartner is binnen ons Team. Maurice is een echte techneut en wil dan ook tot op de bits en bytes weten hoe zaken werken, en waarom ze zo werken.

In zijn vrije tijd is Maurice een echte levensgenieter, tot de zelf gestookte Whiskey aan toe!
Jarina

Jarina

PHP Developer
Een echte Castricumze Friezin. Jarina is één van de weinige vrouwelijke programmeurs die Nederland telt. Maar vergis je niet, ze staat haar mannetje en weet menig 'man' de weg te wijzen in de techniek. PHP en Javascript zijn voor haar kinderspel.

In haar vrije tijd vindt Jarina het leuk om te knutselen en lekker creatief bezig te zijn!
Tom

Tom

PHP Developer
Onze jonge hond. Zeer geïnteresseerd in programmeren en bezig met zijn HTS informatica opleiding. Als autorijden hem net zo goed zou liggen als programmeren, dan hadden we een ware Max Verstappen in ons team gehad. ... Helaas... ;)

In zijn vrije tijd kan Tom zeer spontaan besluiten om stedentripjes te maken, van Parijs tot Portugal. De auto werkt alleen niet altijd even goed mee!
Marijn

Marijn

Support Engineer
Marijn is een jonge, sociale en zeer behulpzame jongen met de uitstraling van "Rag'n' Bone Man" :) Marijn volgt momenteel de studie aan het Regio College (ICT niveau 4) en brengt vol enthousiasme zijn opgedane kennis in de praktijk.

In zijn vrije tijd is Marijn vrijwilliger op de Blusboot van Zaandam (bedankt Marijn, voor het sponsoren van deze vereniging ;)
Remco

Remco

SEO Specialist
Onze SEO specialist. Google kent geen geheimen voor hem! Eerlijke- en open houding, geen mooie praatjes, maar resultaten, oprechtheid en een eigen mening. Blinkt uit in Link building en SEO analyses.

In zijn vrije tijd is Remco een ware Dart-professional. Deze semi-prof doet het de laatste jaren wat rustiger aan, maar is niet weg te denken uit de Nederlandse top.
Marco

Marco

PHP Developer
Marco is onze judoka. Zeer gemotiveerd is hij zowel in zijn sport, als in het programmeren met PHP. Marco is een held in font-end zaken: CSS en HTML hebben geen geheimen meer voor hem!
Bram

Bram

eHerkenning en IT
Bram verdiept zich in de processen en bekijkt hoe deze verbetert kunnen worden met de inzet van IT. Studerend aan de HvA (Business IT en Management) heeft Bram reeds de nodige toegevoegde waarde in ons team van specialisten.
Kelly

Kelly

Marketing en Communicatie
Vanaf 1 januari a.s. vervuld Kelly onze Marketing en Communicatie werkzaamheden. Heb je hier vragen of opmerkingen over? Contact Kelly!
Mieke

Mieke

Debiteurenbeheer
Mieke belt onze klanten op een vriendelijke manier na. Begrip voor de situatie, gezond verstand en oprechtheid maken haar een waardevolle aanvulling op ons team.