Hierbij stellen wij u aan de mensen achter PM Networking!

Maarten

Maarten Hesse

CEO, PHP Developer
(mede) Oprichter van PM Networking. Maarten verdiept zich graag in de bedrijfsprocessen van anderen om deze vervolgens te verbeteren met inzet van ICT, en is zowel uitvoerend als organisatorisch actief binnen PM.
Quote: “If you put fences around people, you get sheep.”

linkedin-icoon

Peter

Peter van Kessel

CTO, Systeembeheer
(mede) Oprichter van PM Networking. Peter is verantwoordelijk voor de technische inrichting van zowel onze eigen netwerken, als de netwerken bij onze klanten. Peter is zeer ervaren, technisch, en een ware senior op zijn vakgebied. De “P” van “PM” staat inderdaad voor “Peter”.

linkedin-icoon

Hanneke

Hanneke Leegerstee

Account Manager
Hanneke bijt zich vast in de vragen en problemen van onze klanten en zorgt ervoor dat deze naar tevredenheid worden afgehandeld. Een ware spin in het web binnen ons team en daardoor een onmisbare schakel.

linkedin-icoon

Jarina

Jarina

PHP Developer
Een echte Castricumze Friezin. Jarina is één van de weinige vrouwelijke programmeurs die Nederland telt. Maar vergis je niet, ze staat haar mannetje en weet menig ‘man’ de weg te wijzen in de techniek. PHP en Javascript zijn voor haar kinderspel.

Male

Tom

PHP Developer
Onze jonge hond. Zeer geïnteresseerd in programmeren en bezig met zijn HTS informatica opleiding. Als autorijden hem net zo goed zou liggen als programmeren, dan hadden we een ware Max Verstappen in ons team gehad. … Helaas… ;)

Maurice

Maurice

Systeembeheer
Ervaren, doorgewinterde rot in het vak. Maurice heeft jaren lange ervaring in grote netwerken van o.a. KLM waardoor hij een waardevolle en waardige sparringspartner is binnen ons Team. Maurice is een echte techneut en wil dan ook tot op de bits en bytes weten hoe zaken werken, en waarom ze zo werken.

Vacature

Marijn

Servicedesk medewerker
Marijn is een jonge, sociale en zeer behulpzame jongen met de uitstraling van “Rag’n’ Bone Man” :) Marijn volgt momenteel de studie aan het Regio College (ICT niveau 4) en brengt vol enthousiasme zijn opgedane kennis in de praktijk.

Vacature

Remco

SEO Specialist
Onze SEO specialist. Google kent geen geheimen voor hem! Eerlijke- en open houding, geen mooie praatjes, maar resultaten, oprechtheid en een eigen mening. Blinkt uit in Link building en SEO analyses.

Vacature

Vacature: Stage PHP

PHP Developer
Vervul jij onze vacature?
Bekijk onze stageplekken!
Interesse? Neem contact met ons op, en vraag naar Maarten.

Vacature

Vacature: Senior Systeembeheerder

Systeembeheer
Vervul jij onze vacature?
Bekijk deze vacature!
Interesse? Neem contact met ons op, en vraag naar Maarten.