Onze Missie

Iedere organisatie moet door het kiezen voor onze ICT oplossingen succesvoller zijn! ICT zit in ons DNA en daarmee garanderen wij optimale bedrijfscontinuïteit & digitale veiligheid!

Onze Visie

Een professionele inrichting van uw ICT is het juiste vertrekpunt voor optimaal succes in uw bedrijf. Wanneer u ICT-omgeving veilig en professioneel is ingericht, zijn uw medewerkers efficiënter en productiever! Wij zijn van mening dat het ICT-beheer van uw organisatie naadloos moet aansluiten op uw primaire bedrijfsprocessen. De ICT-oplossingen die uw inzet moet voor u werken en niet andersom!

Onze ICT oplossingen maken dat uw eenvoudig, gestructureerd, veilig en efficiënt aan de slag kan! Wij maken ons druk om uw ICT omgeving, u hoeft alleen maar te doen waar u goed in bent!

Hoe het allemaal begon…

PM Networking is in 2001 opgericht door 2 studievrienden in een zolderkamer te Westzaan. De hoofdactiviteit was het onderhouden van printers, werkplekken & servers (kantoorautomatisering). Door vraag vanuit de markt is het dienstenaanbod vrij snel uitgebreid en geprofessionaliseerd met diverse Internet diensten, zoals (batched) e-mail voorzieningen, domeinnaam registraties en webhosting.

Inmiddels zijn deze studievrienden uitgegroeid tot ware professionals in hun vakgebieden!

Hedendaags telt PM Networking 12 medewerkers (zie ” De gezichten achter “) en is het gevestigd in het centrum van Zaandam. Wij zijn dé specialist op het gebied van ICT. Wij delen onze kennis graag met onze klanten en streven altijd naar een klantspecifieke oplossing.

Aansluitend op onze visie om (bedrijfs-)processen te verbeteren door het inzetten van ICT, hebben wij eveneens sinds 2009 een eigen (software) ontwikkelteam. Naast de eigen specialismes en ons grote netwerk aan professionals, zijn wij erg ervaren in het coördineren van (eveneens grotere) ontwikkel projecten (outsourcing). Deze kanalen en ons netwerk kunnen wij inschakelen wanneer er met andere programmeertalen of kennis gewerkt dient te worden.