Phoenix Opleidingen vertelt…

“Je kunt als het ware spreken van een ICT-verlengstuk voor de Phoenix organisatie”

De samenwerking tussen Phoenix opleidingen en PM Networking is ontstaan doordat Phoenix van iemand hoorde over een succesvolle samenwerking met PM Networking. Daarop volgde een telefoontje tussen beide partijen, wat inmiddels al jarenlang resulteert in een nauwe samenwerking.

Dat de keuze op PM Networking is gevallen, komt vooral doordat Phoenix opleidingen al vrij snel merkte dat PM met ze meedacht. Er was direct een klik en de samenwerking ging bijna vanzelf door de laagdrempelige benadering van PM.

Boots & Woods vertelt…

“Het eind resultaat van onze Webshop is boven verwachting”

De medewerkers van PM Networking zijn erg gedreven en hebben zeer veel kennis van online marketing, techniek, administratie, social media en alle overige zaken die een webshop tot een succes kunnen maken. Naast de webshop heeft PM Networking ook de interne automatisering verzorgt, de puntjes op de i. Echt een aanrader dus. Bedankt voor jullie geweldige inzet!

De Bolster vertelt…

“Een arbeidsbesparing van +/- 40 uur per week, omdat orders niet meer overgetypt hoeven te worden!

De Bolster is oorspronkelijk opgericht in 1978 en verkoopt al jaren zaden zowel aan particulieren als tuinbouwbedrijven. Het bedrijf was gevestigd in het Groningse Kielwindeweer en is in 2007 verhuisd naar Epe.

Zaden zijn makkelijk per post te versturen en dus is het een ideaal product om via internet te verkopen. De Bolster is al in 1998 begonnen met de verkoop van zaden aan particuliere klanten via het internet, via een eenvoudige zelf geprogrammeerde webshop. In 2007 toen het bedrijf werd overgenomen hebben we ervoor gekozen om een nieuwe webshop met een uitgebreider CMS te laten programmeren. De webshop en SnelStart draaiden toen los van elkaar. Het overtypen van de orders vanuit de webshop in Snelstart bleek al gauw te veel tijd in beslag te nemen en dus werd het tijd om te zoeken naar een mogelijkheid om de webshop en Snelstart aan elkaar te koppelen.

Koelewijn reclame vertelt…

Dit is door implementatie van bepaalde technieken door PM Networking nu uitstekend te noemen!”

Koelewijn Reclame is een jong dynamisch bedrijf met oog voor kwaliteit, scherpe prijzen en passie voor haar producten (printwerk, drukwerk en reclame)

Voor de realisatie van onze website zochten wij een partner met dezelfde insteek en hebben deze gevonden in PM Networking. Door hun professionele aanpak en manier van werken is de site geworden tot wat het is vandaag, duidelijk, overzichtelijk en technisch goed en snel werkend. Voor ons was ook de vindbaarheid via zoekmachines een belangrijk punt, dit is door implementatie van bepaalde technieken door PM Networking nu uitstekend te noemen! Er komen aanzienlijk meer orders en opdrachtgevers via Google bij www.koelewijnreclame.nl terecht.