Koelewijn Reclame is een jong dynamisch bedrijf met oog voor kwaliteit, scherpe prijzen en passie voor haar producten (printwerk, drukwerk en reclame).

Voor de realisatie van onze website zochten we een partner met dezelfde insteek en hebben deze gevonden in PM Networking. Door hun professionele aanpak en manier van werken is de site geworden tot wat het is vandaag, duidelijk, overzichtelijk en technisch goed en snel werkend. Voor ons was ook de vindbaarheid via zoekmachines een belangrijk punt, deze is door implementatie van bepaalde technieken door PM Networking nu uitstekend te noemen! Er komen aanzienlijk meer orders en opdrachtgevers via Google bij www.koelewijnreclame.nl terecht.

Uitgangspunt bij de ontwikkeling van www.koelewijnreclame.nl is ook geweest een site neer te zetten waarbij het niet overduidelijk een (standaard) webshop betrof maar een professionele meer traditionele site waar wel alle prijzen duidelijk en eerlijk online gecommuniceerd worden en waar online bestellen wel duidelijk een mogelijkheid is. Ondanks de tegenstrijdigheid van deze eisen is het eindresultaat exact geworden wat beoogt werd.

Rinke Koelewijn,
www.koelewijnreclame.nl