Ondersteuning Windows 7 wordt beëindigd op 14 januari 2020

PM Networking vindt het belangrijk om zijn klanten voortijdig op de hoogte stellen van belangrijke wijzigingen die invloed kunnen hebben op de werking van uw ICT-systemen.

Met die reden informeren wij u hierbij over het feit dat Microsoft vanaf 14 januari 2020 stopt met de ondersteuning van het Microsoft Windows-versie 7 besturingssysteem.

Dit heeft niet direct als gevolg dat Windows 7 niet langer meer werkt na 14 januari, maar het betekent wel dat Pc’s met Windows 7 na deze datum niet langer technisch worden ondersteund met software- en beveiligingsupdates door Microsoft.

Het gevolg van de beëindiging is dat uw Pc’s met dit besturingssysteem vanaf 14 januari een stuk kwetsbaarder worden voor virussen en veiligheidsrisico’s.

PM Networking adviseert dan ook actie te ondernemen en de Pc’s te upgraden naar Windows 10 en/of te vervangen met een Pc die voorzien is van het nieuwste besturingssysteem.

Wanneer u vragen heeft over deze ontwikkeling en wilt weten wat deze overgang voor u betekent, kunt altijd contact opnemen met PM Networking, dan adviseren wij u graag met de juiste oplossing!


PM Networking uw adviseur op gebied van ICT
PM Networking bestaat uit een zeer gedreven en uitstekend gekwalificeerd team die u graag adviseert en begeleidt in al uw ICT-vraagstukken. Wij geloven dat er voor ieder ICT-vraagstuk een oplossing is!

Wij kunnen door onze jarenlange ervaring en mooie referentieprojecten voor iedere klant een adviserende rol vervullen! Dus heeft u een ICT gerelateerde vraag, die compleet afwijkt van de bovenstaande kwestie, schroom dan vooral niet om ons ook daarvoor te benaderen.