Wees verzekerd van uw bedrijfscontinuïteit

Uw netwerk is een essentieel onderdeel voor uw dagelijkse bedrijfsvoering, maar wel iets waar u niet over na wilt hoeven denken. Het moet werken, stabiel, veilig & snel zijn en vooral zo min mogelijk van uw kostbare tijd in beslag nemen. Wij van PM Networking zijn gespecialiseerd in het adviseren, inrichten en beheren van bedrijfsnetwerken. Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat ieder bedrijf specifieke wensen heeft en dus zijn wij in staat om de netwerkoplossing klantspecifiek in te richten.

Dus wilt u graag advies bij de volgende Netwerk-vraagstukken:

  • Aanleg van een nieuw Netwerk
  • Maatwerk Netwerkoplossingen
  • Advies over snelheid van Bedrijfsnetwerk
  • Uitbreiden van bestaand Netwerk

Neem contact met ons op! Wij komen graag bij u langs om de huidige situatie in kaart te brengen en te bekijken waar wij u kunnen ondersteunen in het optimaliseren van uw netwerk. E: sales@pmnetworking.nl of T: +31(0)75 – 6811 611

Draadloos netwerk (WiFi)

Een snel en betrouwbaar netwerk is steeds belangrijker geworden, zeker gezien de ontwikkelingen waarbij iedereen veilig wil werken met apparatuur als zijn of haar mobiel, tablet of laptop.

Het investeren in een wifinetwerk, waarbij snelheid en betrouwbaarheid als het uitgangspunt worden genomen is vandaag de dag essentieel voor uw bedrijfsomgeving. Iedereen kan op ieder moment, veilig aan de slag. Wanneer u dit op de juiste manier inricht kunt u dit voor uw bedrijf en uw gasten (bezoek) scheiden, zodat ook de veiligheidsoverwegingen hierin zijn meegenomen.

PM Networking kan u hierin ondersteunen en met u meedenken over hoe u dit kunt inrichten.Wij komen graag bij u langs om de huidige situatie in kaart te brengen en te bekijken waar wij u kunnen ondersteunen in aanleggen van een professioneel wifinetwerk. 

Neem contact met ons op! E: sales@pmnetworking.nl of T: +31(0)75 – 6811 611