Microsoft 365

     

Een krachtige tool om uw onderneming mee te ondersteunen

Het is bijna niet meer weg te denken en het wordt vaak in één adem genoemd met het werken op kantoor; Microsoft Office 365. U kent uiteraard de toepassingen zoals Word, PowerPoint, Outlook en Excel. Daarnaast biedt Microsoft Office ook mogelijkheden voor extra online opslagruimte en functies in de cloud waarmee u realtime aan bestanden kunt samenwerken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met MS Office 365, neem dan vooral contact met ons op! 

     
     

Krachtige tools om uw onderneming te ondersteunen

Ontdek hoe Microsoft 365 met Microsoft Teams uw bedrijf kan helpen de cyberbeveiliging te verbeteren, kosten te verkleinen, en werknemers de mogelijkheid te bieden om op elke locatie te werken. 

Advies Business Pakketten

Met Office 365 en Microsoft 365-apps kunt u overal op elk apparaat creëren, delen en samenwerken met een cloudgebaseerde suite van productiviteitsapps en -services. Binnen het pakket Business zijn er meerder varianten: 

Advies Enterprise Pakketten

Met Office 365 en Microsoft 365-apps kunt u overal op elk apparaat creëren, delen en samenwerken met een cloudgebaseerde suite van productiviteitsapps en -services. Binnen het pakket Enterprise zijn er meerder varianten: 

     

Laat ons u ondersteunen met de juiste keuze! 

PMNetworking vindt het belangrijk dat u de juiste keuzes maakt die passen bij uw bedrijf en de manier waarop uw bedrijf en medewerkers werken. De inrichting van een Office 365 omgeving vraagt dan ook om een deskundig advies, zodat iedereen in het bedrijf individueel op de juiste wijze, zo efficiënt mogelijk kan werken! 


 
     

Alles in één systeem voor telefonie


 

Het kiezen van een telefooncentrale voor uw bedrijf is niet de meest gemakkelijke taak. U wilt een systeem dat past bij uw bedrijf, nu en in de toekomst. Het moet bovendien met uw bedrijf mee kunnen groeien, zonder dat de kosten te hoog worden. Daarnaast kwam met het massale thuiswerken ook de behoefte om op afstand te vergaderen en overal bereikbaar te zijn. Uw medewerkers willen productief flexwerken met hun smartphone, of op afstand vergaderen via webconferenties en daarnaast uw klanten te woord staan via live chat op uw website! Met de telefonieoplossing van 3CX kan het allemaal en nog veel meer. PM Networking heeft inmiddels veel ervaring met deze oplossing en vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

     
     

Alles in één CRM systeem


 

Wanneer u overweegt om een CRM-systeem te gaan gebruiken, heeft u de eerste stap naar een efficiënte en gestructureerde manier voor het managen van uw klantrelaties al gezet. PM Networking is enige tijd geleden partner geworden van het Teamleader CRM pakket. Wij hebben de voordelen van Teamleader CRM door eigen gebuik zelf ervaren en zijn zo enthousiast dat we dit ook graag aan onze klanten willen bieden. Dus wilt u meer inzicht, minder papierwerk en één plek waar alles samenkomt? Informeer dan naar de mogelijkheden.