Mag ik mij even voorstellen... Bram


 
 Vertel eens! Wat houdt jouw rol precies in? Wat is je achtergrond?

Ik ben 3 jaar geleden (2019) binnengekomen bij PM als stagiaire. Afgelopen september (2021) ben ik officieel in dienst getreden bij PM Networking. Ik heb inmiddels mijn bachelor gehaald voor de studie Business IT & Management. Binnen PM Networking houd ik mij bezig met verschillende taken. Ik focus mij voornamelijk op het realiseren van de ISO 27001 norm. Deze norm focust zich op het verbeteren van de informatiebeveiliging binnen PM Networking. Hiernaast werk ik ook mee met diverse andere projecten, waardoor ik vele verschillende werkzaamheden verricht. Zo ben ik bijvoorbeeld ook 1e-lijns support voor ons dochterbedrijf DigiDienst.


Van welke werkzaamheden krijg jij de meeste energie?

Op het moment dat ik ga samenwerken of sparren met anderen binnen het team word ik altijd extra gemotiveerd. Daarnaast vind ik de sociale kanten van mijn werk, door interacties met klanten en collega’s erg motiverend en leuk!


Waar zie jij de kansen en uitdagingen in deze functie?

Ik zie erg veel kansen en uitdaging in het verbeteren van diverse processen binnen PM Networking. Doordat ik veel met het team moet samenwerken, onderzoek moet uitvoeren naar alternatieven en hierop ook vaak direct kan handelen, word ik continu uitgedaagd om naar de beste oplossing te zoeken. Daar haal ik voldoening uit en word ik iedere keer weer gemotiveerder.


Wat doe je het liefste in je vrije tijd?

Ik ben een erg grote fan van volleybal en probeer dit ook zoveel mogelijk te doen. Na de volleybalwedstrijd of training nog even een biertje drinken met mijn vrienden maakt dit nog veel leuker! Hiernaast ga ik ook, wanneer mogelijk, op wintersport om de piste onveilig te maken vanaf mijn snowboard!