Koelewijn Reclame is een jong dynamisch bedrijf met oog voor kwaliteit, scherpe prijzen en passie voor haar producten (printwerk, drukwerk en reclame)

Voor de realisatie van onze website zochten wij een partner met dezelfde insteek en hebben deze gevonden in PM Networking. Door hun professionele aanpak en manier van werken is de site geworden tot wat het is vandaag, duidelijk, overzichtelijk en technisch goed en snel werkend. Voor ons was ook de vindbaarheid via zoekmachines een belangrijk punt, dit is door implementatie van bepaalde technieken door PM Networking nu uitstekend te noemen! Er komen aanzienlijk meer orders en opdrachtgevers via Google bij www.koelewijnreclame.nl terecht.

Dit is door implementatie van bepaalde technieken door PM Networking nu uitstekend te noemen!”

Uitgangspunt bij de ontwikkeling van www.koelewijnreclame.nl is geweest om een site neer te zetten waarbij het niet overduidelijk een (standaard) webshop betrof maar een professionele  website, waar de prijzen duidelijk en eerlijk online gecommuniceerd moesten worden en er duidelijk moest zijn dat online bestellen een mogelijkheid is. Ondanks de tegenstrijdigheid van deze eisen is het eindresultaat exact geworden wat er door ons beoogd werd.

Rinke Koelewijn,
www.koelewijnreclame.nl