Care to Change vertelt over samenwerking met PM Networking

Dorus Wildenbeest (directeur bij Care to Change) vertelt, dat zij voor PM Networking hebben gekozen, omdat ook al vanuit een eerder bedrijf werd samengewerkt met PM Networking. Deze samenwerking liep altijd naar wens en was reden wederom te kiezen voor de producten en diensten van PM Networking.

Waar maakt PM Networking voor Care to Change het verschil?

PM Networking is bij Care to Change verantwoordelijk voor het totale systeembeheer van telefonie, serverbeheer tot aan de inrichting van de individuele werkplekken. De veiligheid van informatie is een belangrijk goed bij ons en daar wordt zorgvuldig mee omgegaan. Care to Change spreekt over PM Networking als een vakbekwame, meedenkende en communicatief sterke organisatie met een menselijk gezicht. Iets wat zij ontzettend belangrijk vinden en ook iets waar PM networking veel waarde aan hecht.

“Wanneer het complex wordt of meer expertise vereist schakelen wij PM Networking in en leunen wij op hun ICT-expertise”

Dorus Wildenbeest geeft aan; “Care to Change heeft vanuit zijn vaste organisatie geen ICT-beheer, wel een aanspreekpunt welke de eerste ICT-vragen afvangt. Wanneer het complex wordt of meer expertise vereist schakelen wij PM Networking in en leunen wij op hun ICT-expertise”. Op deze manier houden beide organisatie korte lijnen met elkaar en is er in de jaren een prettige samenwerking ontstaan, waarin PM continu meedenkt en alle opties inclusief voor- en nadelen gezamenlijk met Care to Change afstemt.

Wie zijn Care to Change?

Care to Change is een GGZ-instelling voor specialistische GGZ met vestigingen in Amsterdam, Emmeloord, Hilversum en Zeist. In behandeling bij Care to Change krijgen mensen die vastgelopen zijn en angst, somberheid en/of boosheid niet (meer) kunnen hanteren, multidisciplinaire ondersteuning.

Binnen Care to Change zijn er geen standaard zorgpaden die worden gevolgd bij de behandeling van een bepaalde stoornis, de behandeling is per cliënt verschillend, omdat er geen depressie, trauma of persoonlijkheidsstoornis dezelfde is.

Het gedachtengoed gaat erover dat zij vrij willen zijn in het denken over en werken aan herstel van mensen met complexere problematiek, die door verschillende trauma’s in de vroege jeugd vaak depressie, angsten en/of persoonlijkheidsproblematiek ontwikkeld hebben.

Meer informatie over Care to Change, vind je op: www.caretochange.nl