Klantcases
     

 

Intranet op maat

De GGZ-organisatie waar deze case op gebaseerd is, werkt veel met ZZP’ers. Deze moeten inzicht hebben in diverse vertrouwelijke en privacygevoelige documenten om hun werk goed te kunnen doen. De ZZP’ers hebben niet allemaal een bedrijfsaccount van de GGZ-organisatie en kunnen daardoor niet de documenten inzien in het bedrijfsnetwerk van de organisatie. De organisatie loopt hierin tegen een aantal zaken aan, want er is natuurlijk sprake van zeer vertrouwelijke documenten die op geen enkele wijze door de verkeerde personen mogen worden ingezien en/of worden verstuurd etc. 


Daarnaast is het ook mogelijk voor de ZZP’ers om hun vakantie-uren in te voeren binnen het systeem, waardoor er een helder overzicht blijft voor de GGZ-organisatie wie, wanneer inzetbaar is. Je kunt je zo voorstellen dat er op dit moment niet direct een systeem voorhanden is die deze twee oplossingen in één biedt. PM is dus samen met deze klant aan de slag gegaan om een oplossing te creëren waarin security, veiligheid en efficiëntie de uitgangspunten waren.  

Er is voor deze klant een op maat Intranet ontwikkeld waarin alle documenten veilig zijn opgeslagen en kunnen worden benaderd, zonder dat hier extra licenties voor benodigd zijn voor de ZZP’ers. De organisatie kan nu door deze nieuwe werkomgeving, de toegewezen gebruikers laten inloggen met een eigen gebruikersnaam en wachtwoord, opgevolgd door twee-factor-authenticatie waardoor het inlogproces enorm veilig wordt. Daarnaast kunnen zij door middel van een rechten en toegang structuur mensen alleen toegang geven tot de voor hen benodigde documenten. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk, documenten kunnen eenvoudig worden toegevoegd en worden bewerkt door geautoriseerde werknemers. De vakantie uren kunnen als vanzelfsprekend ook in dit Intranet worden ingevoerd, waardoor ook hierin een efficiencyslag is gemaakt!