Domeinnaam registraties

nl-registrarWilt u een domeinnaam vastleggen voor uw bedrijf, vereniging of voor uzelf? Bij PM Networking kunt u alle denkbare extensies bestellen.
Wij hebben de meest voorkomende extensies voor de domeinnamen opgenomen in de prijstabel en in het controle / registratie systeem.

Controleer hier de beschikbaarheid van uw domeinnaam!

 

 

Staat uw gewenste extensie hier niet tussen? Neem contact met ons op voor prijsinformatie en beschikbaarheid!

Webhosting

U wilt een eigen website voor uw bedrijf of u bent op zoek naar hosting van een complexe webwinkel? PM Networking helpt u hier graag verder mee.
Wanneer u bij PM Networking uw hosting wilt onderbrengen huurt u ruimte op onze servers, hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van A-merk hardware.

PM Networking beheert de server en zorgt ervoor dat uw website bereikbaar en veilig is. Wij hebben verschillende hosting pakketten voor u beschikbaar. Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket specifiek op uw wensen af te stemmen. Weet u wat u wilt en staat het gewenste pakket voor u hier tussen?  Laat het ons dan weten.

Bekijk hier onze (web)pakket informatie

 

 

Hosting

Bij PM Networking is het mogelijk om de hosting onder te brengen van uw applicaties en/of werkplekken. Wij bieden u de mogelijkheid om te werken op de hosted omgeving van PM Networking waar al uw gegevens beschikbaar zijn. Het voordeel van het werken op de hosted omgeving van PM Networking is dat u vanaf elke locatie bij uw gegevens kunt!

Wanneer u bij PM Networking uw hosting wilt onderbrengen huurt u ruimte op onze servers, wij maken hierbij uitsluitend gebruik van A-merk hardware. PM Networking beheert en monitort de server.

U hoeft met deze oplossing minimaal of niet te investeren in software licenties. Tevens hoeft er niet geïnvesteerd te worden in hardware matige uitbreidingen doordat PM Networking zowel de hardware als de software faciliteert. Een vast bedrag per gebruiker per maand dekt zowel de hardware als de software kosten.

Naast het werken om de hosted omgeving bieden wij u ook de mogelijkheid voor de hosting van een dedicated server, zowel fysiek als virtueel. PM Networking heeft verschillende mogelijkheden en technieken in huis en kan deze afstemmen op uw situatie.

 

SSL Certificaten

PM Networking| Internet diensten | SSL CertificatenHeeft u een SSL Certificaat nodig voor het beveiligen van uw website of web gebaseerde toepassingen? Bij PM Networking kunt u terecht voor de implementatie van uw SSL Certificaat.

SSL Certificaten (Secure Sockets Layer) beveiligen de verbinding tussen de bezoeker van uw website en de server, zoals een webserver, mailserver, Exchange of FTP-server. Een SSL Certificaat is een beveiliging voor het uitwisselen van gegevens op internet. De gegevens worden hierdoor veilig verzonden, zonder het risico dat ze in handen vallen van derden.
Voor websites waar vertrouwelijke informatie wordt uitgewisseld, is het gebruik van SSL certificaten dé standaard. Wij helpen u graag verder met uw SSL Certificaat, adviseren u hierin en implementeren deze op uw site of omgeving.

Protected by Sectigo SSL

 

Back-up

Al uw data wordt veilig en automatisch opgeslagen op het Internet. PM Networking biedt u de mogelijkheid om dit allemaal zelf in te stellen, uiteraard kunnen wij u hierbij ondersteuning bieden.

Denk bij deze vorm van back-up aan bijvoorbeeld:

  • Exchange (Mail/Agenda)
  • Bestanden (o.a. Word/Excel files)
  • Complete/complexe databases (zoals MSSQL)
  • Administratieve systemen

Wij hebben een passende oplossing voor u en zijn u graag van dienst!

 

Internet oplossingen


PM Networking heeft verschillende internet oplossingen. Voor internetverbindingen, VOIP en draadloos internet (WiFi) kunt u bij ons terecht.
Naast deze verbindingen bieden wij ook verschillende internet oplossingenvraag naar de mogelijkheden!