Domeinnaam registraties

Wilt u een domeinnaam vastleggen voor uw bedrijf, vereniging of voor uzelf? Bij PM Networking kunt u alle denkbare extensies bestellen.

Wij hebben de meest voorkomende extensies voor de domeinnamen opgenomen in de prijstabel en in ons controle / registratie systeem.

Controleer hier de beschikbaarheid van uw domeinnaam

Webhosting

U wilt een website voor uw bedrijf of u bent op zoek naar hosting voor bijv.  een complexe webwinkel? PM Networking helpt u hier graag verder mee!

Wanneer u ervoor kiest om uw webhosting onder te brengen bij PM Networking bent u verzekerd van A-kwaliteit hardware en de juiste support. 

PM Networking beheert de server en zorgt ervoor dat uw website bereikbaar en veilig is. Wij hebben verschillende hosting pakketten, uiteraard is het ook mogelijk om een pakket specifiek op uw wensen af te stemmen. Onderstaand een overzicht van onze webhosting pakketten…

Bekijk hier onze (web)pakket informatie


Hosting

Bij PM Networking is het mogelijk om de hosting onder te brengen van uw applicaties en/of werkplekken. Wij bieden u de mogelijkheid om te werken op de hosted omgeving van PM Networking waar al uw gegevens beschikbaar zijn. Het voordeel van het werken op de hosted omgeving van PM Networking is dat u vanaf elke locatie bij uw gegevens kunt!

Wanneer u ervoor kiest om uw hosting onder te brengen bij PM Networking bent u verzekerd van A-kwaliteit hardware en de juiste support. PM     Networking beheert en monitort de server.

U hoeft met deze oplossing minimaal of niet te investeren in software licenties. Tevens hoeft er niet te worden geïnvesteerd  in hardwarematige uitbreidingen, doordat PM Networking zowel de hardware als de software faciliteert. Een vast bedrag per gebruiker per maand dekt zowel de hardware als de software kosten.

Naast het werken om de hosted omgeving bieden wij u ook de mogelijkheid voor de hosting van een dedicated server, zowel fysiek als virtueel. PM Networking heeft verschillende mogelijkheden en technieken in huis en kan deze afstemmen op uw situatie.


SSL Certificaten

PM Networking| Internet diensten | SSL Certificaten

Heeft u een SSL Certificaat nodig voor het beveiligen van uw website of webgebaseerde toepassingen? Bij PM Networking kunt u terecht voor de implementatie van uw SSL Certificaat.

SSL Certificaten (Secure Sockets Layer) beveiligen de verbinding tussen de bezoeker van uw website en de server, zoals een webserver, mailserver, Exchange of FTP-server. Een SSL Certificaat is een beveiliging voor het uitwisselen van gegevens op internet. De gegevens worden hierdoor veilig verzonden, zonder het risico dat ze in handen vallen van derden.
Voor websites waar vertrouwelijke informatie wordt uitgewisseld, is het gebruik van SSL certificaten dé standaard. Wij helpen u graag verder met uw SSL Certificaat, en het advies en de implementatie ervan.


Internet Services

PM Networking heeft verschillende internet services. Voor internetverbindingen, VOIP en draadloos internet (WiFi) kunt u ook bij ons terecht. Naast deze verbindingen bieden wij ook verschillende internet oplossingenvraag ons naar alle mogelijkheden!