PM Networking houdt zich onder andere bezig met het verbeteren, vereenvoudigen, adviseren en leveren van ICT omgevingen, oplossingen en diensten.

Bij PM Networking werkt u uitsluitend met A-merk oplossingen. Wij zijn er voor uw systeembeheer, netwerkbeheer, ondersteuning en advies. PM Networking denkt mee in uw IT vraagstukken.

Servers

Onze server oplossingen zijn gericht op uw omgeving en werkwijze, wij kiezen de producten die het beste bij u wensen passen.
De leveranciers van PM Networking bieden verschillende servers waardoor er altijd een door u gewenste oplossing is, hierin houden wij rekening met betaalbaarheid, schaalbaarheid en efficiency.

Cloud oplossingen, hybride- en remote omgeving:

Wanneer u zelf geen grote investering wilt doen in hardware en software maar snelheid en bedrijfscontinuïteit wel belangrijk is voor uw organisatie dan is deze manier van werken wellicht de oplossing voor u. Met deze oplossing kunt u altijd via elk gewenst apparaat beschikken over uw gegevens, applicaties en informatie.
PM Networking zal met u bespreken welke mogelijkheden er zijn en welke het beste bij u past. Op deze manier worden uw kosten inzichtelijk en wij nemen de zorg voor IT uit uw handen.

Dedicated server:

Heeft uw organisatie de beschikking over servers op locatie en wilt uw organisatie het beheer en onderhoud hiervan uit handen geven? Dan is een dedicated server wellicht de oplossing voor u. Met deze oplossing krijgt u de beschikking over uw eigen server, zonder dat deze aanwezig is op uw locatie. PM Networking zal de inrichting geheel naar uw wensen verzorgen.

Virtuele werkplek:

Met de virtuele werkplek werkt u vanaf uw PC op een centrale omgeving waarbij het lijkt alsof u gewoon lokaal werkt. Bij deze oplossing worden de desktops, applicaties en gegevens centraal onderhouden waardoor het beheer wordt vereenvoudigd. De omgeving is goed beveiligd en wordt voor u onderhouden waardoor u hier verder geen werk meer aan zal hebben. Een ander voordeel is dat implementaties flexibeler worden waardoor sneller kan worden gehandeld bij vragen en wensen van de gebruiker.

Werkstations:

Afhankelijk van uw wensen met betrekking tot de prestaties die u verwacht van een werkstation zal PM Networking voor u de juiste oplossing adviseren. Wij maken hier gebruik van verschillende leveranciers zodat wij voor u altijd de juiste oplossing kunnen bieden, uiteraard voor een concurrerende prijs.

Installatie, implementatie en SLA:

Wij verzorgen voor elke oplossing die wij leveren de installatie en implementatie. De installatie wordt uitgevoerd in overleg met u, wij zorgen dat de omgeving volgens uw wensen werkt. De oplossing kan bij ons onderhouden worden via een Service Level Agreement (SLA). U bent niet verplicht deze af te nemen. Wanneer u er voor kiest om geen SLA af te nemen dan helpen wij u uiteraard wel bij calamiteiten maar dan zal dit op basis van nacalculatie gaan.