Welkom bij de remote support van PM Networking!

Voorbeeld van Remote Support

Support via Remote Control (zoals o.a. TeamViewer) is een dienst waarmee wij op uw computer kunnen meekijken en gerichte instructies kunnen geven of aanpassingen kunnen maken gedurende de sessie. Wanneer wij met u meekijken op uw computer, hebben wij toegang tot alle gegevens op uw computer. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dit betekend (o.a.) dat er afspraken moeten zijn gemaakt met u als klant (verantwoordelijke van uw gegevens), en ons als IT partij (verwerker volgens de AVG). Om deze afspraken te kunnen maken, moeten we uiteraard weten met wie wij zaken doen.

We vragen dan ook om uw gegevens bij ons kenbaar te maken, zodat wij u onze Verwerkersovereenkomst (waar de afspraken over persoonsgegevens in verwerkt zijn) ter hand kunnen stellen.

Nadat wij van u de gegevens hebben ontvangen, en u ons voorziet van een “ID” en “wachtwoord” kunnen wij de support verlenen. Bij het doorgeven van het “ID” en “wachtwoord” gaat u akkoord met de Verwerkersovereenkomst en de Algemene Voorwaarden van PM Networking.

Onderstaande gegevens hebben wij minimaal nodig om met u in contact te kunnen komen en daarmee onze dienstverlening te kunnen verrichten.

Let op:
Deze dienst is niet inbegrepen in de “Internet Dienstverlening” zoals webhosting en domeinnaam registraties en zal op basis van nacalculatie worden doorbelast. Vraag ons naar de tarieven!