Door onze jarenlange ervaring op het gebied van ICT en internet kunnen wij wij u en uw bedrijf daadwerkelijk een stap verder helpen.

PM Networking bestaat uit zeer gedreven en uitstekend gekwalificeerde medewerkers die u graag adviseren en begeleiden. Wij staan met ons “kleine” team dan ook voor een persoonlijke benadering om samen met u tot de beste oplossing te komen.

PM Networking geeft antwoord op al uw (ICT) vraagstukken.

U kunt ons benaderen voor uiteenlopende vraagstukken op het gebied van:

Kantoor automatisering
ICT infrastructuur
ICT veiligheid (security) en compliance
Webshops
Web applicaties
SnelStart boekhouding en koppelingen
CRM pakketten en koppelingen
Hosting (Web/Applicatie/Databases)
Internet oplossingen

 


Compenda:

compenda-2014

Compenda is de meest schaalbare CRM – ERP – CMS bedrijfssoftware voor het MKB. Met Compenda krijgt u grip op uw relatiegegevens, projecten, urenverantwoording, facturatie en workflow.
Compenda wordt onder andere gebruikt in de branches: Zakelijke dienstverlening: Advocatuur, Accountants- en Administratiekantooren – Adviesbureaus,  Non-Profit: Verenigingen en Stichtingen, Groothandel.

PM Networking kan u adviseren welke modules voor u het meest geschikt zijn. Wij helpen u graag in de inrichting van Compenda gebaseerd op uw werkwijze. Daarnaast kan PM Networking koppelingen realiseren met uw webshop en Compenda waardoor u uw bedrijfsprocessen vereenvoudigd en optimaliseert. PM Networking verzorgt uw gehele inrichting van Compenda en begeleid u tijdens het gehele proces!

 


snelstart-2016-2017-2018

SnelStart:

Met de factuur- en boekhoudsoftware gaat uw administratie bijna vanzelf. SnelStart levert administratief gemak, voor zzp’er tot en met het midden-kleinbedrijf.

PM Networking kan u adviseren welke modules voor u het meest geschikt zijn. Wij helpen u graag in de inrichting van SnelStart gebaseerd op uw werkwijze. Daarnaast kan PM Networking uw SnelStart boekhoudpakket real-time koppelen aan de webshop die PM Networking ontwikkeld heeft. Hierdoor worden uw bedrijfsprocessen vereenvoudigd en geoptimaliseerd. PM Networking begeleidt u tijdens het gehele proces!

Heeft u maatwerk wensen in combinatie met SnelStart?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u!