Vergroot uw flexibiliteit met onze Cloud oplossingen

De Cloud, het is een terugkomend begrip iedere keer wanneer u zich verdiept in uw ICT-omgeving. Maar wat is ‘de Cloud’ nu precies? Het is veelal zo dat wanneer u nog geen gebruikt maakt van de Cloud, uw bestanden, gegevens en software op een lokale PC of server bij u in het bedrijf worden opgeslagen. Dit kan zo zijn ingericht dat de bestanden en gegevens die je daar opslaat alleen te benaderen zijn vanaf de plek waar de server of lokale PC is geplaatst. Wanneer u ervoor kiest om uw bestanden, gegevens en software op te slaan in de Cloud, wordt u opeens een stuk flexibeler, want u kunt nu alle gegevens, bestanden en software benaderen op ieder device vanaf iedere locatie.

Welke voordelen biedt ‘de Cloud’

  • Efficiëntie
    Cloud Computing zorgt ervoor dat medewerkers overal ter wereld kunnen werken. Je bent niet meer gebonden aan een werkplek
  • Kostenbesparing
    De kosten zijn lager omdat er vaak een abonnementsvorm is, waardoor grote investeringen in hard- & software uitblijven
  • Geen downtime
    Er is geen noodplan meer nodig voor als servers down zijn of als de applicaties het niet doen

Is overstappen op de Cloud veilig?

De Cloud is veilig, wanneer het op de juiste manier wordt ingericht. Daar komt onze expertise aan bod. Er zijn oplossingen te bedenken met authenticatie d.m.v. gebruikersnaam en wachtwoord, wellicht wel twee-factor authenticatie (2-FA) of het versleutelen van je gegevens (encryptie). Wanneer wij gezamenlijk aan de slag gaan met de inrichting van uw Cloud-oplossing staan we hier vanzelfsprekend bij stil en maken wij gezamenlijk met u de juiste keuzes die passen bij uw bedrijfsomgeving.

Geïnteresseerd in een Cloud oplossing?

Wij komen graag bij u langs om de huidige situatie in kaart te brengen en te bekijken waar wij u kunnen ondersteunen in de migratie naar een Cloud-omgeving.

Neem contact met ons op! E: sales@pmnetworking.nl of T: +31(0)75 – 6811 611