Almeerplant is hét tuincentrum van Almere, Flevoland, ‘t Gooi en omstreken. Het schitterende tuincentrum is makkelijk te bereiken en is 7 dagen per week open. Zij onderscheiden zichzelf met kwalitatief hoogwaardige producten, een ruim assortiment met verschillende topmerken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Rico Blijleven, directeur bij Almeerplant, geeft aan dat zij een aantal jaar geleden op zoek waren naar een ICT-partner. Hij sprak met zijn oom en die gaf aan dat zij zaken deden met PM Networking en daar zeer tevreden over waren. Dit was direct een opening naar een 1e kennismaking tussen beide partijen.

Inmiddels is de rest geschiedenis en is Almeerplant al jaren een belangrijke klant voor PM Networking. PM Networking is verantwoordelijk voor de gehele inrichting van het ICT-netwerk, waar o.a. het WIFI-netwerk, de werkplek inrichting, camera installatie, de inrichting van de servers en de levering van hardware zoals printers en kassa’s onder geschaard kunnen worden.

Als ik vraag wat Rico zo fijn vindt aan de samenwerking met PM Networking, geeft hij het volgende aan; “Advies is belangrijk en ik merk vanuit de rol die PM Networking inneemt dat zij mij ontzettend goed helpen met het omzetten van onze visie naar de uitvoering. Daarnaast kunnen zij ook goed verbinding maken tussen de techniek en het eindresultaat voor de gebruiker. Zij zijn als het ware de Human Touch in de IT.”

De samenwerking werkt, omdat er tijd is om te sparren en PM regelmatig bij ons op kantoor is, zodat wij korte lijnen houden en wij continu kunnen schakelen en het beste uit onze systemen kunnen halen.