Cybersecurity

     

Durft u de PM CyberCrime Challenge aan?

PM Networking wil graag samen met u de strijd aan gaan tegen cybercriminaliteit! Stap voor stap samen bekijken hoe u er nu voor staat, en wat kunt doen om de cybersecurity van uw organisatie te verbeteren op een wijze die past bij uw organisatie. Doe mee aan onze digitale checklist, zodat we het cybersecurityniveau kunnen beoordelen van uw organisatie. Na het invullen wordt er een kort adviesgesprek ingepland, waarin wij de resultaten bespreken en u vrijblijvend adviseren over een optimale beveiligingsaanpak!

 

     

 
  
     

Wij bieden brede ICT ondersteuning die uw bedrijf succesvoller maakt! 

Iedere organisatie moet door het kiezen voor onze ICT oplossingen succesvoller zijn! ICT zit in ons DNA en daarmee garanderen wij optimale bedrijfscontinuïteit & digitale veiligheid! Voor al uw ICT vraagsutukken zijn wij dé ICT partij in Purmerend en omstreken.


Een professionele inrichting van uw ICT is volgens ons het juiste vertrekpunt voor optimaal succes in uw bedrijf. Wanneer u ICT-omgeving veilig en professioneel is ingericht, zijn uw medewerkers efficiënter en productiever! Wij zijn van mening dat het ICT-beheer van uw organisatie naadloos moet aansluiten op uw primaire bedrijfsprocessen. De ICT-oplossingen die uw inzet moet voor u werken en niet andersom!

     

 
Advies Consultancy
Advies Security & Veiligheid
Advies Software ontwikkeling
Advies Support

Wij zijn op zoek naar jou!...

Wanneer jij een enthousiaste, zelfstandige en ambitieuze persoon bent, die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, reageer dan snel op één van onze vacatures! 

     

PHP Developer 

     

Systeembeheerder

     

Software Test Engineer

     
ICT Solutions

ICT Solutions

Op ieder moment, op iedere willekeurige locatie probleemloos en veilig kunnen werken
Software development

Software Development

Maatwerk webapplicaties om uw processen te automatiseren en optimaliseren
Business Services

Business Services

Ondersteuning van de juiste systemen & applicaties is de sleutel tot succes
Web Hosting

Web Hosting

Een hostingpartij die alles in eigen beheer heeft en precies weet wat er speelt

Consultancy

     

Een mobiele en veilige werkplek met behulp van een robuust netwerk


Uw netwerk is de basis voor uw dagelijkse bedrijfsvoering. Daar wilt u vooral niet over nadenken, want IT is een middel en geen doel op zich. Het moet werken, stabiel, veilig en snel zijn en vooral zo min mogelijk van uw kostbare tijd in beslag nemen. PM Networking is gespecialiseerd in het adviseren, inrichten en beheren van bedrijfsnetwerken. Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat ieder bedrijf specifieke wensen heeft. Daarop richten wij de netwerkoplossing in, met gebruik van de laatste technieken en ontwikkelingen. Maatwerk dus!  

     
     

Certificering

In de ICT-branche zijn er continu ontwikkelingen. Het is als ICT-bedrijf belangrijk om deze ontwikkelingen te blijven volgen en vooruit te kijken.

PM Networking heeft een aantal certificeringen, zo ook de gedragscode Data Pro 2023. Dat betekent dat wij op een verantwoorde manier omgaan met de persoonsgegevens van onze klanten en voldoen aan de verwerkersverplichtingen van de AVG. 


PM Networking is in het bezit van de ISO 27001:2022 certificering. De ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. De norm beschrijft hoe wij procesmatig met het beveiligen van informatie moeten omgaan, met als belangrijkste doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen onze organisatie zeker te stellen!Wij zijn een erkend leerbedrijf. Wij vinden het belangrijk om MBO leerlingen de kans te geven zich te ontplooien in de praktijk! Dit kan bij PM Networking en heeft in het verleden al meerdere malen geleid tot een doorstroom van stagiaire naar vaste medewerker.