Webmail Support Gegevens kwijt Contact Portal Vacatures (1)

Webshops / Webapplicaties

PM Networking helpt u graag verder

Daar waar andere partijen afhaken, zet PM Networking een stapje meer. Door de grote hoeveelheid ervaring in programmeertalen, systemen, platformen en interfaces kan PM Networking het verschil maken.
Wij zijn zeer gedreven met diverse ontwikkeltechnieken. U kunt onze expertise inhuren op zowel uur- als projectbasis.
Naast de daadwerkelijke ontwikkeling van software is onze expertise tevens in te huren voor het ontwikkelen van technische- en functionele ontwerpen, database ontwerpen (normalisatie) en het inventariseren van de systeemeisen (waar onder information engineering). PM Networking denkt graag met u mee.

Webshops

Webshop:
De webshop van PM Networking is uniek vanwege de automatische verwerking van uw orders, klantregistraties, voorraden, artikel informatie (en meer) in uw boekhoudpakket. De webshop van PM Networking is dan ook direct gekoppeld aan uw SnelStart boekhoudpakket waardoor verouderde gegevens en het overnemen/kopiëren van klant informatie en orders tot het verleden behoord.
Bij de webshop van PM Networking wordt er niet gewerkt met een tussenoplossing zoals vele andere partijen koppelingen aanbieden. Wij wilden een stapje verder gaan, en dat is ons gelukt: Deze webshop zal u zeer veel werk besparen. Wij kunnen u naast de webshop ook een mobiele webshop aanbieden en deze, geheel in overleg met u, ontwikkelen!

PM Networking | De SnelStart Webshop

Enkele functionaliteiten van de webshop:

Neem contact op met PM Networking voor een demo, prijsinformatie of een persoonlijke afspraak!

Webapplicaties:PM Networking| Compenda
PM Networking heeft diverse applicaties ontwikkeld die het leven een stuk aangenamer maken. Of het nu gaat om daadwerkelijk het verbeteren van de fysieke gezondheid óf het elimineren van tijdrovende en vaak terugkomende handelingen (zowel eenvoudig als complex), wij hebben de expertise in huis.

In vele gevallen is er behoefte aan een web-gebaseerde applicatie, en in andere gevallen is er behoefte aan desktop applicaties of applicaties voor een smartphone. PM Networking kijkt samen met u naar de probleemstelling: tegen welke problemen loopt men aan, en welke oplossingen ziet men zelf voor deze problemen.

Henry Ford, quoted in the 1920s:
"If I had asked people what they wanted, they would have said faster horses."

PM Networking denkt met u mee, en gaat vaak net even een paar stappen verder.

Webdesign:
Een aantrekkelijke en professionele website is onmisbaar voor uw bedrijf. De eerste indruk van uw online bezoekers is gebaseerd op de uitstraling van uw website. PM Networking ontwikkelt de website die volledig past bij uw bedrijf!

Met ons enthousiaste team kunnen wij alle opdrachten realiseren. Van een eenvoudige informatieve website tot uitgebreide dynamische websites, bij PM Networking bent u aan het juiste adres.

Bekijk al onze referenties

075 - 6811 611

PM Networking Twittert mee

Twitterberichten

Enorme Ddos-aanval VS legt deel internet plat https://t.co/pARPZtowdC https://t.co/GNcTOcy4ubEr lijkt een probleem te zijn met de @Omnikassa van de @Rabobank , neem contact op met hun voor verdere vragen! ;)We zijn met onderhoud bezig. Je zou hier niets van mogen merken door het High Availability Platform. Vragen? Stuur ons een tweet![opgelost] Storing Mail van XS4ALL https://t.co/jgsRNnMjUiWe did it! #dtd16 @damtotdamloop https://t.co/C2AvaDRxNxVolg ons
PM Networking | Compenda PM Networking | SnelStart
Abonneer u op de nieuwsbrief van PM Networking

Onze adresgegevens:

PM Networking
Stationsstraat 1A
1506 DA Zaandam